HB Vastgoed | Help

HB Software

Aan de slag met HB Vastgoed®

HB Vastgoed® heeft een financiële- en een projectadministratie, kopers-& verhuuradministratie(incidentele verhuur), CRM, uitgebreide calculatie, exploitatie, cashflow, prognose, analyse en forecasting functionaliteit, alsmede real time management informatie. De HB Vastgoed® oplossing is gebaseerd op de nieuwste generatie Dynamics 365 Business Central software welke integreert met o.a. Office en SharePoint. Weliswaar is het pakket zeer compleet, maar het is ook als subadministratie van een ander extern systeem inzetbaar.

HB Vastgoed® kan ingezet worden voor corporaties, ontwikkelaars, aannemers en beleggers. Uiteraard beperkt HB Vastgoed zich niet alleen tot de genoemde toepassingen en zijn er nog tal van andere te noemen. Deze applicatie kan ook ingezet worden voor overheden, zorginstellingen of andere organisaties die onroerend goed in gebruik hebben.

Mocht u specifieke vragen/problemen hebben, kunt u altijd contact opnemen met de servicedesk van HB Software door een mail te sturen naar NAVSupport@HBSoftware.nl

Voor de Algemene documentatie Dynamics 365 BC verwijzen wij u graag naar de website van Microsoft.

 

©HB Software B.V.