Verwerking bonnen voorraadlocaties

Wanneer er op de voorraadlocaties (loswal depots) goederen worden afgehaald kan deze via een leveringsbon snel verwerkt worden. Deze optie kan gebruikt worden indien er geen koppeling is met een weegbrug.

Leveringsbon overzicht

Selecteer op de startpagina Leveringsbon overzicht.  In het dan geopende scherm laat HB Bouwtoelevering het overizcht zien van de al aangemaakte leveringsbonnen.

Nieuwe bon

Om een nieuwe leveringsbon aan te maken, kiest u links boven aan voor nieuw. In het tabblad Algemeen en in de leveringsbon regels dienen diverse velden (klant en artikelgegevens) ingevuld te worden. Deze velden klantnr., verzendwijze, betaalwijze doormiddel van het drop-down icoon een overzicht opgevraagd worden waaruit gekozen kan worden.

Om de bon definitief te maken en af te drukken, klik in het lint op “Bon verwerken”.
Na het verwerken van de bon wordt er weergegeven welke dossiernummer er is aangemaakt. Dit zal altijd een LOSWAL dossier zijn en is terug te vinden in het dossier overzicht met de voortgang status “Te factureren”.  Indien er meerdere regels op de bon ingevoerd worden, zal van elke regel een dossier gemaakt worden (Dossier met sub-dossiers).

©HB Software B.V.

Inhoud
    Add a header to begin generating the table of contents